Onze job zit erop!

Stadsdeel Centrum wil Noordermarkt openbreken voor het toerisme .

Hallo beste mensen, eindelijk kunnen we de strijdbijl begraven. Afgelopen dinsdag (26 juni 2012) zijn vrijwel al onze wensen door de Stadsdeelraad ingewilligd. We kunnen veel Raadsleden bedanken, maar eentje springt er echt uit, en dat is Nelly Duijndam, fractievoorzitter van de SP, die ons vanaf het eerste begin heeft bijgestaan.

Wat hebben we bereikt? De steiger aan de Noordermarkt is definitief afgeblazen (1), en ook het Amstelveld is gered. (2) Daarnaast zijn we er – in samenwerking met een aantal behulpzame raadsleden- in geslaagd om ook de kans op toekomstige uitbreiding van het steigernet in de andere grachten flink in te perken. (34 en 5)

We zijn door het oog van de naald gekropen. Zonder hulp van de Vrienden van de Noordermarkt zouden we er nooit zijn gekomen. De bewoners konden nog door de Deelraad worden weggezet als “not in my backyard” types, mensen die hun stoepje willen schoonvegen. Maar dank zij de uitbundige steun van 6500 bewoners van overal elders in de stad werd het duidelijk dat er ook sprake was van een algemeen belang. Alleen daardoor kon de actie zo succesvol worden.

Hieronder vindt u alle stukken om nog eens na te lezen onder het genot van een glaasje. Wij zeggen proost en nemen afscheid van u. De waakzaamheid laten we even over aan anderen mensen. Mocht u zich geroepen voelen om zelfs iets te melden en/of te ondernemen, dan laten we daarvoor de Face-book site van de Vrienden nog een tijdje bestaan.

HEEL HARTELIJK DANK VOOR UW STEUN,
GEFELICITEERD MET HET SUCCES,

Anne Marie Borsboom

Hier kunt u diverse stukken van de deelraadsvergadering lezen

 

Dank voor uw steun

Onze kosten zijn nog niet 100% gedekt, dus als u nog een klein bedrag wilt storten, dan is dat zeer welkom op rekening:
ING 709665 t.n.v Vereniging Notre Dame, inz. Actie Vrienden v/d Noordermarkt

 

Vertel anderen over Vrienden van de Noordermarkt  of like onze Facebook pagina: Vertel over ons via je FacebookZegt het voort!   Klik hieronder:

Dit bericht is geplaatst in Inhoud. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.