De beslissing wordt 31 mei genomen

Er zijn inmiddels twee belangrijke data bekend.

  1. 22 mei 2012 : rondvaart stadsdeelleden
  2. 31 mei 2012 : speciale commissie vergadering over het bestemmingsplan Water.

Wat zijn onze plannen?

  1. Op 22 mei maken de deelraadsleden een rondvaart door de grachten lang de toekomstige steigerlocaties. Dit zal eind van de middag/ begin van de avond plaatsvinden. Wij bereiden ons voor op een massale aktie ter plaatse van de Noordermarkt. De precieze vorm is nog niet bekend ( een stil protest is een van de opties), we zullen u via de site hierover op de hoogte houden.
  2. Op 31 mei komen de commissieleden van de Deelraad bijeen in de Zuiderkerk voor overleg. Hier worden de fractie-standpunten bepaald. Hier gebeurt het! En wij zullen erbij zijn, zowel op straat als de deelraadsleden arriveren, als in de zaal waar zij vergaderen. De precieze vorm van het protest is nog niet bekend, maar uw aanwezigheid wordt zeker op prijs gesteld!
  3. Tenslotte komt in juni (datum nog niet vastgesteld) de hele deelraad bij elkaar om over het bestemmingsplan Water en het amendement voor de Noordermarkt te stemmen. Het stemgedrag ligt dan al vast, maar het wordt vast een memorabele vergadering, waar wij met zoveel mogelijk mensen bij willen zijn. Informatie volgt per mail (als u zich als Vriend hebt opgegeven) of anders via de site.

Lees hier wat er tot nu toe al is bereikt

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.