Op dinsdag 22 mei komen we in actie!

Beste Vrienden,

We zeiden het al in onze vorige nieuwsbrief: op 22 mei komen we in actie!

Op dinsdagavond 22 mei maken de Deelraadsleden een tochtje door de grachten om de toekomstige steigerlocaties te bezoeken. Tussen 19:30 en 20:00 uur varen ze langs de Noordermarkt. Daar willen wij hun boot opwachten met pers en publiek Prof. dr. Maaike Meijer houdt een mooie toespraak en er zal van alles te doen zijn. Ons doel is: aan de deelraadsleden laten zien dat ons verzet bestaat uit echte mensen, en niet alleen een handtekeningenlijst. Kom daarom die avond naar de Noordermarkt, en breng trommels mee! De kans bestaat dat de raadsleden NIET uit de boot stappen maar enkel langsvaren: dan kunnen ze ons misschien niet zo goed zien…. maar wel horen! Dus trommels, sirenes en toeters zullen een bijdrage moeten leveren aan onze zichtbaarheid! 
Dit bericht is geplaatst in Inhoud, Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.