31 mei: protest in de Zuiderkerk!

Lieve mensen,

Wat een overweldigende actie was dat, afgelopen dinsdag op de Noordermarkt. “Weiger de steiger, de steiger komt er NIET!” …… en dat met muziek, lawaai, Vuvuzela’s, pannendeksels en trommels. Zeker 500 vrienden van de Noordermarkt zongen de deelraadsleden toe. Woedend, hartstochtelijk en ontroerend tegelijk. De deelraadsleden, wethouders, ambtenaren en genodigden op de boot waren diep onder de indruk. Wijzelf trouwens ook.

Hebben we er wat mee bereikt? Het antwoord is : Ja. De SP, PvdA en VVD stonden vanaf het begin al  achter onze actie tegen de steiger, waarvoor hulde. Dankzij de manifestatie zijn nu ook Groen Links en D66 in beweging gekomen. Maar we zijn er nog niet gerust op. Wij vechten door!

Daarom roepen wij jullie op om donderdag aanstaande, 31 mei om half zeven bij de Zuiderkerk te verschijnen, waar de raadsleden samenkomen om over het bestemmingsplan te discussiëren. Er gaan 400 mensen in die Kerk. Daar moeten we dus met zoveel mogelijk mensen naartoe! We hebben ook spreektijd gekregen, en er zullen een paar leuke mensen namens ons het woord voeren.

ZORG DUS DAT U ER BIJ BENT
 JUIST NU
DONDERDAG 31 MEI OM HALF ZEVEN
 IN DE ZUIDERKERK

namens de Vrienden van de Noordermarkt, Anne Marie Borsboom

Dit bericht is geplaatst in Inhoud, Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.